Bodytec Kracht

 

Het Bodytec Kracht programma staat voor krachttraining.

Hierbij werken we aan een snelle spieropbouw.

Spieropbouw is erg belangrijk voor een gezond en sterk lichaam. Ook bij het afvallen is dit essentieel. Hoe meer spieren we hebben hoe hoger de vetverbranding is. Het bepaald de shape van ons lichaam.

 


Bodytec Intens 

     

Het Bodytec Intens programma staat voor  vetverbranding, conditie, huid verbetering en lichaamsherstel.

Deze intensieve workout is heerlijk om je conditie mee te verbeteren. De vetverbranding gaat omhoog doordat je een verbeterde stofwisseling krijgt en de afvalstoffen in het lichaam beter afgevoerd kunnen worden. Hierdoor zul je ook een stuk huid verbetering merken en cellulite zal verminderen . Je huid voelt strakker en zachter aan.

Voor mensen mensen met een blessure is het perfect, omdat met een blessure je lichaam zich focust op de plek waar herstel nodig is. De doorbloeding is hierdoor niet optimaal waardoor de afvalstoffen niet goed afgevoerd kunnen worden. Met het Bodytec Intens programma werken we aan een optimale doorbloeding waardoor je herstel versnelt!


Bodytec Recover 

 

Het Bodytec Recover programma staat voor een optimale doorbloeding , relaxen, ontstressen , balans,  lenigheid , herstel en pijnbestrijding.

Deze relaxte manier van "trainen" kun je vergelijken met een stevige massage.. 

Met deze "training" werken we aan een soepeler lichaam en kun je je heerlijk ontspannen.


Bodytec Boksen ( ivm maatregelen tijdelijk niet beschikbaar)

 

Het Bodytec Boks programma staat voor meer kracht, coördinatie , uithoudingsvermogen , hogere vetverbranding, ontspanning in je lijf , rust in je hoofd en meer zelfvertrouwen!

Elke bokser zal het beamen: een doorgedreven bokszaktraining is een onmisbaar onderdeel om de juiste techniek onder de knie te krijgen. Je leert de slagen aanvoelen en je trainingen worden hoe langer hoe efficiënter. Het is ook de ideale manier om de kracht van je slagen te optimaliseren. Tot slot zorgt een goede training ervoor dat je je ademhaling beter beheerst. Je traint ook je explosiviteit en je spieren worden sterker.